pátek 19. prosince 2014

OI Sněžka již po šesté a tentokrát s dokonalým počasím :-) 29.11.2014

Michal Soucha: 
Po loňském velmi náročném výstupu nám tentokrát přálo počasí plné sluníčka stejně jako předloni. Trochu mě sice mrzí, že na vrcholu bylo tolik lidí, protože fungovala lanovka. Takže se malinko vytratil ten pocit, že jsme dobří, když naši nejvyšší horu zdoláme. Na druhou stranu ty krásné scenérie, modrá obloha a slunce, to je prostě nezapomenutelné! 

Filip Naiser: Parádní počasí, nevím, kde objednáváte, ale jednoznačně máte kvalitní kontakty =) Velký plus pro p. Berezovského, více takových kantorů! 

Honza Nykl: Bylo to super, lepší počasí nám OI Klub ani objednat nemohl, myslím, že v sobotu nebylo v Čechách hezčích výhledů, než jsme měli my. 

Tomáš Klejch: Tak nádherná inverze stála i za bloudění v kleči. Upřímně. 

Eva Otradovská: Výlet byl super, vyšlo nám nádherné počasí - což je velké plus. Tentokrát jsme došli až na vrchol, takže paráda :-). 

Jakub Moravec: Byla to super akce se správnou (ne jen) informatickou večerní zábavou a výstup, to byl zážitek. Letos to opravdu vyšlo :) 

Jakub Vašek: Počasí bylo nádherné, voda jako vždy dokonalá. Letos mě trochu zklamalo rozdělení skupiny, ale nedá se nic dělat, příště to snad bude lepší. 

Zuzana Wangle: I z pohledu nestudenta OI musím seznat, že akce byla po všech stránkách velmi vydařená. A co dělat, když vám na vrcholu Sněžky zbyde jeden pohled navíc? Pošlete ho profesoru Ptákovi 

Tonda Novák: Krátký spánek nad ránem byl odměněn skvostným počasím při výstupu na Sněžku. Lepší podívaná se zřejmě už nenaskytne :) 

Petr Váňa: Parta skvělá, hudba zněla. Výhled krásný, to je jasný. Tak snad za rok, mám-li nárok.

Žádné komentáře:

Okomentovat