středa 24. února 2010

Volitelný předmět "Umělé bytosti" na MFF UK

Do magisterského programu Otevřená informatika byl jako volitelný předmět zařazen předmět "Umělé bytosti" vyučovaný v letním semestru 2010 na Matematicko-fyzikální fakultě Univerzity Karlovy. Předmět se zabývá znalostními reprezentacemi a řídícími architekturami pro inteligentní virtuální agenty (IVA). Techniky IVA nacházejí stále širší uplatnění v realistickým tréninkových simulacích, modelování skupinových jevů, stejně jako v počítačových hrách, filmovém průmyslu apod. Detailní anotace předmětu zde.

Předmět v rozsahu 2+1 je zakončen zápočtem a zkouškou. První přednáška bude již tento pátek 26.2. od 9:00 v místnosti S4, Malostranské nám., MFF UK.

Po úspěšném absolvování bude předmět studentům magisterského programu Otevřená informatika uznán jako volitelný předmět.

Bližší informace Cyril Brom (MFF UK) a Michal Jakob (FEL ČVUT).

5 komentářů:

  1. Dobry den, zajimalo by mne zda je soucasti predmetu cviceni (odsud jsem pochopil ze ano, z cuni.cz ze ne) A zda je pro absolvovani tohoto predmetu nutne byt zapsany (napr. v KOSu).

    Diky za odpoved.
    J.Vitku

    OdpovědětVymazat
  2. Zapsany v KOSu byt netreba. Co se tyce cviceni, tak by melo byt 1 za 14 dni, ale jeste proverim.

    OdpovědětVymazat
  3. Ano, tak cviceni je soucasti predmetu.

    OdpovědětVymazat
  4. Pokud bych chtěl tedy předmět navštěvovat, musím si ho nechat do indexu zapsat na našem studijním oddělení, nebo je podmínkou něco jiného? Děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
  5. ...nemusite,podate si zadost o uznani predmetu u jine skoly, formular je zde:
    http://www.fel.cvut.cz/education/forms/index.html, predmet se Vam uzna dodatecne,
    s pozdravem,
    VS

    OdpovědětVymazat