úterý 15. února 2011

eClub - poslední informace před startem

v následujících bodech odpovídám na některé z dotazů, s kterými jsem se setkal v nedávných diskuzích.
  • Rozhodně rádi přivítáme i ty, kteří ještě nevědí na čem pracovat. Můžou se seznámit a vytvořit nový tým, nebo můžou jen poslouchat a soutěže se nezúčastnit. Doufáme, že přednášky budou natolik inspirativní, že sami přijdete s dobrými nápady na nové aplikace. 
  • Protože všichni budeme nováčky, uděláme si seznamovací meeting abychom mohli navázat kontakt a začít spolupracovat.
  • Cílem eClubu je kooperovat, spolupracovat, pomáhat si navzájem. Přestože je v nás zakořeněná vzájemná nedůvěra ohledně zvěřejňování vlastních nápadů, možná je na čase zamyslet se nad tím, co s tím můžeme udělat.Tady je seznam přednášek na první polovinu semestru. Všimněte si, že na našem šestém setkání si budou moci ti z vás, kteří již budou mít nějaký nápad, vyzkoušet jeho prezentaci. Výhodou bude profesionální pomoc s jejím vyladěním.
Seznam přednášek je následující:
1. 16.2. (KN:E-301 17:00) Jan Šedivý, CVUT FEL - What is eClub, what will you learn, what can you get.

2. 23.2. (KN:E-301 17:00) Radovan Janeček, VP, Software Engineering at CA Technologies. Sistinet case study, from one man startup to exit.

3. 2.3. (KN:E-301 17:00) Ondřej Bartoš, Credo Ventures - How to build a successful start up. How to win the competition for the best entrepreneurial idea, who and how are we going to select the winners.

4. 9.3. (KN:E-301 17:00) Petr Koubský, IT Market Analyst, Supply isn't demand, project isn't product - how to turn an innocent passer-by into user and user into customer, Nabídka není totéž co poptávka, projekt není totéž co produkt - od uvažování vývojáře k zájmu uživatele (nejen) webových aplikací.

5. 16.3. (KN:E-301 17:00) Lucie Havlíčková, Pesronal Development CZ, s.r.o. How to make a presentation (Presentation skills)

6. 23.3. (KN:E-301 17:00) Projects presentation - first round (Max 10Min), Lucie Havlíčková consulting.
Honza Šedivý.

4 komentáře:

  1. V kolik hodin začínají přednášky a kde?

    OdpovědětVymazat
  2. Karlák K 301, od 17:00

    OdpovědětVymazat
  3. je nutne sa niekam prihlasit/registrovat ?

    OdpovědětVymazat
  4. nene, registrovat předem se nemusíte, stačí prostě přijít.

    OdpovědětVymazat