čtvrtek 5. května 2011

První ročník eClubu ČVUT FEL se blíží do finále

Katedra kybernetiky ČVUT v Praze FEL zorganizovala cyklus přednášek pod názvem Entrepreneurs Club (eClub). Jeho návštěvníci měli možnost osvojit si podnikatelské dovednosti ze světa IT businessu. Již příští týden představí posluchači eClubu mezinárodní porotě své projekty a zúčastní se tak soutěže o cestu do Mekky IT - Silicon Valley, kde budou moci prokázat své kvality.

Ve středu 11. 5. 2011 proběhne v prostorách katedry kybernetiky ČVUT (Karlovo náměstí 13, místnost E301) prezentace projektů, které vznikly v rámci projektu eClub. Autoři vítězného projektu se mohou těšit na pobyt v inkubátoru v Silicon Valley, který jim věnuje sponzor eClubu, společnost Credo Ventures.

Členové poroty ve složení Ondřej Bartoš (Credo Ventures), Tania le Moigne (Google), Karel Obluk (AVG), Andreas Demuth (Centrum Holdings Group), Markus Pedriks (Baring Communications Equity), Dušan Senkypl (ePojisteni.cz) a Martin Rehák (Cognitive Security) vyhodnotí prezentace studentů a vyberou nejlepší a nejživotaschopnější projekt.

„Jsme opravdu hrdí na to, že se nám na elektrofakultě ČVUT podařilo eClub založit a dovést jeho první ročník do zdárného závěru“ říká garant eClubu Ing. Jan Šedivý a dodává: „Podobný druh vzdělávání budoucích IT odborníků je nesmírně důležitý nejen pro naše současné studenty a jejich uplatnění v praxi, ale je také velmi atraktivní pro naše budoucí posluchače“.

Více informací o eClubu, soutěžních týmech a jednotlivých projektech je k dispozici na internetové stránce http://www.eclub.cvutmedialab.cz.

(převzato z tiskové zprávy)

Žádné komentáře:

Okomentovat